Selecteer een pagina

RCR Studiebureau

Cultuurcentrum Zwaneberg

De uitbreiding van het bestaande cultuurcentrum in het hart van Heist-op den Berg omvat een tweede theaterzaal, gemeenschappelijk foyer, oefenruimtes, artiestenkwartier, poyvalente zaal, cafetaria, en expositieruimte. Door de uitvoering van de muren en het dak als dubbelgekromde hypar loopt de scènehoogte op tot 16 m.

Project Info

Verdringingsventilatie onder de zitplaatsen geeft comfort in de theaterzaal voor 660 personen. De veiligheidsverlichting is op basis van LED technologie. Er is een verregaande coördinatie tussen technieken en theatertechnieken.

Projectnaam: Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg

Architect: Planners bvba

Bouwheer: Gemeente Heist-op-den-Berg

Oplevering: November 2010

Omvang: 5.600 m²

Interesse of een vraag?

Contacteer ons!
ContactinfoProjecten